Maut,

Dé perfecte gezichtscrème voor een gevoelige huid.

Al geruime tijd ben ik op zoek naar een geschikte gezichtscrème voor mijn (over)gevoelige huid. Mijn huid reageert snel op invloeden van buitenaf met als resultaat: rode vlekken in mijn gezicht en een zeer droge huid, dit laatste vooral in de wintertijd. Diverse crèmes heb ik al uitgeprobeerd in uiteenlopende prijsklasse. Allen tevergeefs. Tot ik bij de apotheek kwam en deze crème geadviseerd werd. Mijn huid voelt eindelijk niet meer trekkerig en de rode vlekken zijn zichtbaar een stuk minder. Tevens is het zo dat de crème snel intrekt waardoor het de ideale basis is voor foundation. Wat mij betreft is deze crème een aanrader! Ik blijf hem gebruiken!
Tineke van Zuidam,

nooit meer 'strak'

Altijd maar vooral bij droog (vriezend of 'oostenwind'-weer, had ik last van een trekkende,strakke gezichtshuid.Tot ik Eucerin met Urea ontdekte. Het doet wat het belooft en daar ben ik heel blij mee!
lia huurman,

heerlijke gezichtscreme

Ik ben een vrouw van 62 jaar had jaren last van vlekken en uitslag in mijn gezicht. tot ik de verzachtende gezichts creme van eucarin ontdekte. Ik genruik deze al paar jaar. En heb weer gave en zachte huid zonder vlekken en uitslag
Wilma,

Eucerin 5% Urea Handcreme Herstellend

Dit is echt een geweldig product!! Ik heb erg droge handen en deze handcreme en werkt meteen al na de 1e keer gebruiken. Ik zou deze niet meer willen missen. Hoop dan ook dat hij nooit uit het assortiment gaat!
Loes,

goed voor meer dan alleen gezicht

Een hele fijne creme voor je gezicht. Uiteraard anti-allegeen, dus het helpt zonder bijwerkingen. Ik gebruik dit niet dagelijks, behalve als ik heel verkoduen ben en dan regelmatig moet snuiten. Dan voorkom ik koortsuitslag rond neus en lippen. Voor mijn supergevoelige kleinkind gebruik ik deze creme ook op haar ellebogen en knieholtes. werkt super.