Marie-Louise Nales,

heel goed

deze bodylotion is gelukkig niet geparfumeerd zodat het bij elke client gebruikt kan worden om de huid in te smeren tegen droge huid, geirriteerde huid en/of gevoelige huid. de lotion smeert gemakkelijk uit en er is niet veel nodig voor een goed resultaat. Ik ( als verpleegkundige in de wijk) raad het veel van mijn cliƫnten aan.
N. Hendriks - de Zeeuw,

Jeugdige huid!!

Mijn favoriete product van Eucerin is de PH 5 Body Lotion. Al 25 jaar gebruik ik deze lotion dagelijks en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Na al die jaren ziet mijn huid er nog steeds jong en fris uit. Het is misschien gek maar ik heb de body lotion ook elke dag op mijn gezicht aan gebracht en heb met het stijgen van mijn leeftijd maar minimaal rimpeltjes gekregen. Iedereen prijst me om mijn jeugdige uiterlijk. Wel gebruik ik nu al een aantal jaren het product " Even Brighter" als nachtcreme om lichte bruine verkleuringen te voorkomen. Nu ik in mei 75 jaar geworden geworden ben, ben ik begonnen aan Hyaluron Filler en voor de kleine bruine vlekjes op mijn handen aan de stift "Even Brighter" Ik heb het volste vertrouwen dat ook deze producten het gewenste resultaat van minder en niet zo diepe rimpeltjes en een vervagen van de ouderdom vlekjes op mijn handen tot resultaat zullen hebben. IK beveel al mijn vriendinnen de producten van Eucerin aan.
Francis ,

Eindelijk een fijne bodylotion

Een jarenlange zoektocht bracht me eindelijk bij deze fijne bodylotion. Eigenlijk bij puur toeval, hij was bij de apotheek in de aanbieding. Maar eigenlijk is hij nog steeds niet duur. Daar waar je bij goedkopere merken er erg veel van nodig hebt is deze erg zuinig in gebruik. Deze bodylotion doet eindelijk eens echt wat ze ons beloven, ons van onze droge huid afhelpen. Zelfs 24 uur later merk ik nog steeds dat ik mijn huid hiermee verzorgd heb. Voor mijzelf dus echt geen andere bodylotion meer.
Anita,

Erg fijn!

Lekker geurtje en smeert erg fijn! Trekt ook snel in Werkt erg goed!!
Anita,

Erg fijn!

Lekker geurtje en smeert erg fijn! Trekt ook snel in Werkt erg goed!!