Marlies,

Eindelijk....rust!

Na jaren lang iedere zomer weer een huid vol met zonneallergie, werd vorig jaar in Gran Canaria mij de eucerin zonnebrand gel aangeraden. Wat een heerlijk product! Totaal geen last meer!! Mijn armen, bovenbenen, gezicht en nek zijn zonneallergie vrij! Rust! ...rust op mijn huid, rust op vakantie maar zeker ook rust in mijn hoofd...het zoeken naar een geschikt product voor mijn huid, een product wat mijn huid rust geeft waardoor het toch een mooi bruin kleurtje kan krijgen, hoeft niet meer! Dé onzekerheid, angst van het weer ontstaan van de zonneallergie is weg. Eucerin staat hier altijd in de kast, klaar voor gebruik!
Sandra ,

Eindelijk!

Al jaren zat ik verplicht binnen als de temperatuur ruim boven de 20 graden uit kwam. Al jaren kon ik vrijwel niks met die temperaturen. En waarom niet, wegens die stomme zonne allergie. Sinds dit jaar gebruik ik deze crème en eindelijk kan ik gewoon buiten zijn en zelf wandelen bij wat warmer weer. Tropische temperaturen blijven een puntje, maar met iets mindere temperaturen kan ik nu gewoon dingen ondernemen en ben ik niet meer aan huis gekluisterd. Geen jeuk meer, geen uitslag meer! HEERLIJK
c. griffioen,

zonneallergie

Het werkt, geen brandplekken meer. Kan weer met mijn onderarmen in de zon zitten en fietsen.
Anoniempje,

Prima product

Gebruik dit product nu sinds twee jaar. Bevalt prima. Goede bescherming, plakt niet, geen huidirritatie.
MW,

Rode vlekken en branderig gevoel

Gel trekt snel in, maar veroorzaakt wel rode vlekken en branderig gevoel op bepaalde huidsdelen zoals gezicht en bovenlichaam.