M,

Geweldige zalf

Mijn zoontje van drie maanden had erg veel last van eczeem. Van de huisarts verschillende middelen gekregen, waaronder een hormoonzalf. Echter had dit niet het gewenste resultaat. Op advies van de apotheek dit product geprobeerd en binnen enkele dagen herstelde het huidje van mijn zoon. Hij heeft geen last van jeuk meer en ze zijn huid voelt niet meer ruw en is niet meer rood. Ik breng het in de ochtend en avond aan. Wat een geweldige zalf!!
Cathrien Colijn-Zuijlen ,

De alleskunner

Op aanraden van een vriendin heb ik een tube Aquaphor geprobeerd voor mijn zoontje van inmiddels 5 maanden oud. Ik gebruik het voor zijn billen en schrale wangetjes. Het product doet meteen zijn werk, mijn zoon's huid wordt zacht en glad. Omdat ik maar 1 tube heb en deze soms vergeet mee te slepen door het huis, gebruik ik ook weleens ander spul, maar dat werkt niet half zo goed! Mijn moeder vroeg laatst gekscherend of ik mijn zoon 's ochtends soms inspuit met glansspray, omdat hij altijd zo stralend oogt...dat is dus mede te danken aan de Aquaphor. En ondertussen gebruik ik het zelf ook regelmatig bij schrale lippen of vervelende plekjes op mijn huid. Zuinig in gebruik, 'a little goes a long way', een musthave voor iedere jonge moeder in de luiertas. Zo blij met deze ontdekking!
Maud Bokkerink,

Helpt perfect tegen jeuk en droge huid

Ik gebruik Aquaphor al jaren en liet het altijd speciaal uit Amerika komen. Zo blij dat het eindelijk in Nederland verkrijgbaar is! Mijn zoon heeft vele allergieen en daardoor vaak jeuk en een droge huid. Met deze zalf is de jeuk en ook de droge huid na 1 keer smeren al weg en is zijn huid zacht en soepel. Wij kunnen niet meer zonder deze zalf leven.
caroline commenne,

Effectief na operatieve ingreep

Crème aangeraden door arts die ingreep uitvoerde. Aangenaam verrast door het resultaat alsook het gebruiksgemak en aangenaam gevoel dat de crème teweeg brengt. Een echte aanrader om te gebruiken na verwijdering van hechtingen om genezingproces van de huid een handje te helpen.
Marissa ,

Wonderzalf!

Klein schaafwondje, kloofje, huidirritatie, droge/gebarsten lippen. Aquaphor helpt altijd meteen! Na de eerste keer aanbrengen meteen verlichting. Ik heb de tube altijd bij de hand! Ook heel erg fijn om de handen mee in te smeren voor het slapen gaan!