Evelyn,

Unieke formule

Zeer goed smeerbaar en zonnefactor werkt goed.
Griet,

supercréme!

Ik heb een heel gevoelige huid en na verschillende producten geprobeerd te hebben zonder resultaat, heb ik op aanraden van de apotheek, de Eucerin Aquaporin active créme gebruikt. Ik stond versteld van het resultaat, geen rode droge vlekjes meer en een zachte huid. Ik gebruik nu uitsluitend Eucerin en ik ben heel tevreden met mijn supercréme!
Sabina,

Heerlijke voedende creme

Na veel problemen met de huid in mijn gezicht, op aanraden deze creme gekocht met factor 25. Hij is heerlijk! Smeert lekker uit, blijft niet te vet. Gelukkig is mijn huid weer herstelt. Ik blijf bij deze creme. Net weer 2 stuks besteld😊
Monique ,

'All in one' creme

Ik heb een gevoelige en vochtarme huid die snel rood en geïrriteerd raakt door allerlei factoren, waaronder zonlicht. Met de bestanddelen in deze crème bescherm, hydrateer én verzorg ik mijn huid. Alles in een dus! De crème trekt bovendien snel in en voelt verfrissend aan. Een echte aanrader!
Angelique,

Super

Eindelijk een goede crème. Ik heb roscea en eczeem in mijn gezicht. Door gebruik van deze crème ziet mijn gezicht gezonder uit. Ik kan niet zonder. Super!!