Coramay,

Eucerin AntiREDNESS Corrigerende Crème SPF 25 Getint is absoluut mijn Eucerin favoriet Nr. 1 !

Sinds ik de corrigerende AntiREDNESS creme gebruik is mijn gezichtshuid zichtbaar opgeknapt.De couperose vaatjes zijn zichtbaar verminderd. De groen getinte creme zorgt dagelijks voor een rustige uitstraling in het gezicht en is prettig in gebruik , mede vanwege de slimme verpakking.De SPF25 en UVA-bescherming zijn ook heel fijn als extra bescherming : kortom verzorging, camouflage én zonbescherming in één ! Vanwege het feit dat ik 60+ ben , gebruik ik hier ook nog de Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Medium overheen voor een anti-rimpel+extra camouflage effect .Het is een absolute favoriet geworden!
Jak,

Topproduct

Wat een uitkomst deze crème. Wel moet ik nog extra crème gebruiken omdat mijn huid erg droog is, maar deze crème zorgt gelijk voor een mooie egale minder rode teint.
Jaklien,

Roodheid veel minder en meer egale teint

Heel fijn product, geeft mijn huid duidelijk een veel egalere teint en de roodheid is zeker met 60% verminderd. Ik gebruik eroverheen wel een matterende poeder want het is een behoorlijk vette crème. Voor de zomerperiode zou een light versie welkom zijn. Maar erg tevreden, doet zeker zijn werk.
Suzanne ,

Teleurgesteld

Ik begrijp niet zo goed dat er aangegeven wordt dat het corrigeert. Hij corrigeert mijn rode wangen helemaal niet en een tint is ver te zoeken. Wat een miskoop.
Anita,

teleurstellend

Helaas, deze is het niet voor mij. Een combinatie van wat Rose en Suzanne beschrijven in hun review: prikkende ogen, glimmende huid, vet gevoel, trekt niet goed in.