Voel het verschil met – Medische huidverzorgingsexpertise

Leestijd: 3 min
Ontdek meer

’s Werelds eerste Eucerin Huidinstituut biedt specialistische huiddiagnose, productadvies en behandelingen voor een mooie en gezonde huid.

Gericht op de behoeften van uw huid: het Eucerin Huidinstituut

Het Eucerin Huidinstituut biedt verschillende behandelingen die passen bij uw huidtype en -conditie.

Onze huid speelt een belangrijke rol bij hoe we ons voelen en de indruk die we op anderen maken. Deze kan gezondheid, vitaliteit en vertrouwen uitstralen – of precies het tegenovergestelde – en daarom is het heel belangrijk om inzicht te hebben in je eigen huid. Eucerin weet hoe onze huid ons raakt en na 113 jaar intensief onderzoek en ontwikkeling heeft zij deze grondiger bestudeerd dan welk ander merk dan ook. De huidexperts in Hamburg begrijpen de taal van uw huid en bieden persoonlijke oplossingen voor al uw huidproblemen. Hun toewijding, ervaring en expertise komen samen op één heel bijzondere plaats: het Eucerin Huidinstituut.

Een centrum voor huidexpertise midden in Hamburg

De diagnose van uw huidconditie met de huidcodelezer is de eerste stap bij de huidverzorgingsexpertise van Eucerin.

Elke huid is weer anders, heeft zijn eigen behoeften en heeft een huidverzorging op maat nodig. Daarom kijken de huidexperts bij het Eucerin Huidinstituut heel goed, analyseren meer in detail en ontwikkelen persoonlijke huidverzorgingsconcepten en behandelingen die precies passen bij de conditie van uw huid. Het Eucerin Huidinstituut is de ideale plaats voor wie meer inzicht in zijn of haar huid wil en voor mensen met complexe huidverzorgingsvereisten die deskundig medisch advies nodig hebben.

In drie stappen naar een gezondere, mooiere huid

De huidexperts bij het Eucerin Huidinstituut ontwikkelen persoonlijke huidverzorgingsconcepten.
Met het nieuwste technologische geavanceerde instrument dat "klinische fotografie" heet en dermatologische expertise is Eucerins Huidinstituut het beste adres voor huidverzorging.

Idealiter begint uw bezoek aan het Eucerin Huidinstituut met een diagnose van de conditie van uw huid. Daarvoor heeft Eucerin - in nauwe samenwerking met prof. Steinkraus van DERMATOLOGICUM Hamburg, dat in hetzelfde gebouw zit - een eigen huidcodelezer ontwikkeld die de conditie van de huid in 25 minuten analyseert en die onder meer kijkt naar het vochtgehalte, roodheid, huidstructuur, elasticiteit en pigmentatie. Het resultaat: uw individuele ‘huidcode’ wordt op uw huidverzorgingscertificaat gezet.

De huidige conditie van de huid, die wordt bepaald bij de diagnose, vormt de basis voor uw persoonlijke productadvies en aanbevelingen voor behandelingen die bij uw huid passen.

Het Eucerin Huidinstituut biedt behandelingen die passen bij uw huidtype en huidconditie: ongeacht of u een gevoelige of droge huid hebt, of dat u een lichtere huid of stevigere contouren wilt, reageren de huidexperts bij Stephansplatz in Hamburg op de behoeften van uw huid met een heel specifieke reeks behandelingen.

Samen met de nieuwste, technologisch geavanceerde apparaten en beproefde en geteste behandelconcepten kunnen de actieve stoffen van hoge kwaliteit van het Eucerin®-productassortiment hun volle potentieel bereiken, in een sfeer van vertrouwen. Het Eucerin Huidinstituut is een centrum voor medisch advies en expertise en is het beste adres voor huidverzorging in het centrum van Hamburg.

Over het Eucerin Huidinstituut

Eucerins productadvies biedt gedetailleerde informatie en aanbevelingen voor geschikte Eucerin-producten voor uw specifieke huidprobleem.

´s Werelds eerste Eucerin Huidinstituut werd in februari 2012 geopend in het centrum van Hamburg. Op een oppervlakte van meer dan 250 m² kunnen bezoekers zelf een nieuwe dimensie ervaren in de huidverzorgingsexpertise van Eucerin. Bij het Eucerin Huidinstituut begrijpen we de taal van uw huid en bieden we persoonlijke behandelingen voor alle huidkwesties en -problemen. En dat niet alleen. We gaan nog een stap verder en bieden onze inzet, ervaring en dermatologische expertise op een heel bijzondere locatie: het historische Alter Oberpostdirektion-gebouw in Hamburg.

Gerelateerde producten

Vind de dichtstbijzijnde Eucerin-apotheek