VERZENDKOSTEN EN RETOURRECHT

 

1. VERZENDING & LEVERING IN DE EUCERIN ONLINE SHOP
Bestellingen worden door onze bezorgpartner POSTNL op het door jou gewenste adres bezorgd. Binnen Nederland wordt je bestelling binnen 3-5 werkdagen bezorgd. 

2. VERZENDKOSTEN IN DE EUCERIN ONLINE SHOP
Voor bestellingen in de Eucerin online shop bedragen de standaard verzendkosten €3,95 per bestelling. Als er een promotie met gratis verzending aangeboden wordt, is de verzending uiteraard gratis (in overeenstemming met de voorwaarden van de promotie).
Let op: bestellingen in de Eucerin online shop worden alleen binnen Nederland bezorgd. 

3. JE HERROEPINGSRECHT IN DE EUCERIN ONLINE SHOP

Uiteraard kunt u uw herroepingsrecht binnen 14 dagen zonder opgave van redenen uitoefenen. Meer informatie over uw herroepingsrecht vindt u hier. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht en een retourlabel te ontvangen voor uw retourzending, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via ons contactformulier op https://www.eucerin.nl/metapaginas/contact. Selecteer de contactreden Retourneren online bestelling.

 

4. HOE STUUR IK DE PRODUCTEN TERUG?
U kunt producten gratis retourneren. Volg de onderstaande instructies om uw retourzending sneller en gemakkelijker te verwerken.

1. Retourneer de artikelen in de originele verpakking.
2. Vul de retourlabel in en plak deze op het pakket. Het retourlabel kunt u verkrijgen bij de klantenservice via ons contactformulier wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht.
3. Stuur het pakket naar het volgende adres:

    EUCERIN Online Shop
    Schleefstr. 364
    DE 44287 Dortmund

Mocht u nog vragen hebben, vul dan het contactformulier in en wij doen ons best om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.


5. WE BEVESTIGEN ONTVANGST VAN DE RETOURZENDING PER E-MAIL.