DERMOPURE vermindert onzuiverheden met 64%*

Verzorging van puistjes als gevolg van het dragen van een mondkapje

Leestijd: 2 min
Ontdek meer

Wat zijn puistjes als gevolg van het dragen van een mondkapje?

Een geschikt en gebruiksvriendelijk verzorgingsritueel om onzuiverheden thuis tegen te gaan

Er bestaat geen twijfel over het belang van het dragen van een mondmasker tijdens de COVID-19-pandemie. Tegelijkertijd vragen velen van ons over de hele wereld zich af wat het effect is op onze huid. Dit is het gevolg van de stijgende prevalentie van onzuiverheden door het dragen van een mondmasker. Die onzuiverheden worden veroorzaakt door overmatige warmte, wrijving en/of druk op de gebieden van uw gezicht die met uw masker in contact komen.

Van Eucerins DERMOPURE assortiment is bewezen dat het onzuiverheden vermindert met 64%*, bij gebruik van een huidverzorgingsritueel met Eucerin DERMOPURE Reinigingsgel, DERMOPURE Matterende Fluid en DERMOPURE Renoverende Huidverzorging.


*Resultaten van een klinische studie na 8 weken gecombineerd gebruik met 90 vrijwilligers

Wat kan ik doen om onzuiverheden te verminderen?

DERMOPURE vermindert onzuiverheden met tot 64%
DermoPURE reduce las manchas hasta un 64%.

Zolang het dragen van een mondmasker deel van het dagelijks leven blijft uitmaken, blijft de kans op het ontstaan van onzuiverheden door een mondmasker bestaan. Toch is het mogelijk om uw huidverzorgingsritueel onder controle te houden en de huid zuiver te houden met het Eucerin DermoPure assortiment. Dit assortiment is ontwikkeld om onzuiverheden tegen te gaan op een milde, maar effectieve manier. Het kan onzuiverheden verminderen met 64% met de eerste zichtbare resultaten in zeven dagen*.


Eucerin DERMOPURE Reinigingsgel

Eucerin DERMOPURE Reinigingsgel reinigt de huid mild, maar effectief door vuil, make-up en overtollig talg te verwijderen. De zeepvrije en ongeparfumeerde gel laat de huid schoon, fris en zacht aanvoelen. Moet tweemaal per dag worden gebruikt, 's morgens en 's avonds, vóór aanvang van uw verzorgingsroutine.


Eucerin DERMOPURE Matterende Fluid

De innovatieve Eucerin DERMOPURE Matterende Fluid is gemaakt om puistjes en mee-eters tegen te gaan en helpt u om de veeleisende onzuivere huid onder controle te houden. Het vermindert onzuiverheden, verfijnt de textuur van de huid en werkt tegen talg overproductie met 8 u anti-glans effect. 's Morgens aanbrengen op een goed gereinigd gezicht.


Eucerin DERMOPURE Renoverende Huidverzorging

Eucerin DERMOPURE Renoverende Huidverzorging is speciaal geformuleerd om de zichtbaarheid van onzuiverheden te verminderen, werkt effectief vanaf het eerste gebruik en begint de huid zichtbaar te verbeteren na slechts één week**. Het laat de huid er dag na dag gladder en zuiverder uitzien, vermindert zichtbaar onzuiverheden en voorkomt nieuwe oneffenheden. 's Avonds aanbrengen op een goed gereinigd gezicht.


*Resultaten van een klinische studie na 8 weken gecombineerd gebruik met 90 vrijwilligers
**Klinische evaluatie bij 40 vrijwilligers gedurende 8 weken

Maak je routine compleet

Vind de dichtstbijzijnde Eucerin-apotheek