Gratis verzending bij besteding vanaf € 40

Eucerin Hyaluron-Filler

Ontdek welke anti-age lijn bij jouw huid past

Naarmate onze huid ouder wordt, verandert de structuur en het voorkomen. De eerste tekenen van ouder wordende huid zijn fijne lijntjes en rimpels. Naarmate het verouderingsproces vordert, ervaren we volumeverlies en kunnen de gezichtscontouren zichtbaar verslappen. In de meer gevorderde stadia van huidveroudering nemen rimpels toe en verdiepen ze zich, terwijl de elasticiteit, stevigheid en glans afnemen. De Eucerin Hyaluron-Filler lijnen bieden anti-age oplossingen voor een verjongde uitstraling met producten die afgestemd zijn op elke fase van het huidverouderingsproces:

  • Eucerin Hyaluron-Filler (25 > jaar) pakt de eerste tekenen van huidveroudering aan zoals fijne lijntjes en rimpels. Vult zelfs diepe rimpels op voor een verjongde uitstraling. 
  • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift (45 > jaar) richt zich op dieper wordende rimpels, volumeverlies en verslappende gezichtscontouren die zich ontwikkelen als de huid veroudert. Vult diepe rimpels op en herdefinieert gezichtscontouren voor een lift effect.  
  • Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity (55 > jaar) voedt de rijpere huid. Het vult diepe rimpels op en verbetert de huidelasticiteit. 

De productlijnen bevatten zowel dag- en nachtcrèmes die geschikt zijn voor verschillende huidtypes, als ook serums, oogcrèmes en CC crèmes. Alle producten zijn klinisch en dermatologisch getest en bewijzen een hoge huidverdraagzaamheid en effectiviteit.


Gerelateerde artikelen

Vind de dichtstbijzijnde Eucerin-apotheek