Volg ons op Instagram

Voor huidadvies, tips, acties en meer!

Onze filosofie van Dermocosmetische huidverzorging

Eucerin is het huidverzorgingsmerk, ontwikkeld op basis van betrouwbare wetenschap, dat wordt aanbevolen door dermatologen. Het behoudt en herstelt de gezondheid van de huid en geeft een zelfverzekerd gevoel van een gezonde en stralende huid.

Eucerin is 100 jaar innovatieve huidwetenschap

Door nauwe samenwerking met dermatologen en gebruik van geavanceerde technologische expertise, garandeert Eucerin betrouwbare en zeer effectieve productinnovaties op basis van de hoogste dermatologische standaarden. 

Door het kiezen van actieve ingrediënten en vereiste van klinisch bewijs, is Eucerin synoniem voor excellente productkwaliteit en de combinatie van effectiviteit en superiore huidtolerantie. 

Met de medische kennis, huidkennis en cosmetische toelegging is Eucerin hét huidverzorgingsmerk dat een volledige dermocosmetische benadering biedt. 

Bijgestaand door meer dan 100 jaar van Beiersdorf onderzoek, verbetert Eucerin de schoonheid van de huid, innerlijke sereniteit en zelfverzekerheid. Door het bieden van een zichtbare gezondere, meer stralende huid, is Eucerin het enige merk dat staat voor DE WETENSCHAP VOOR EEN MOOIERE HUID. 

Lees meer over 'sustainability' van Beiersdorf

Beiersdorf onderzoekscentrum
Beiersdorf onderzoekscentrum in Hamburg, Duitsland